Fruit Logistica, Berlin 2016

Fruit Logistica, Berlin 2016

Fruit Logistica este cunoscut ca fiind cel mai important și complex târg internațional, dedicat creșterii, depozitării, transportului și comercializării fructelor și legumelor. Companiile mici și mijlocii, dar și marile organizații se adună pentru a face schimb de bune practici, dar și pentru a afla care sunt cele mai tehnologii, produse și servicii.

În perioada 3-5 februarie 2016, reprezentații Agrocentral au participat alături de alte partenerii Boix si alte 2.700 de companii și peste 65.000 de vizitatori din diferite țări ale lumii, la târgul Fruit Logistica organizat la Berlin.

Prezența la un astfel de eveniment este deosebit de importantă, deoarece în acest fel, noi , Agrocentral, suntem la curent cu noiile tehnologii si putem pune la dispoziția clienților nostri informații cu privire la trendurile din toate ramurile sectorului agricol destinat fructelor și legumelor, ambalarii și etichetarii, transportului si logisticii, manipularii și depozitarii, presă și mass-media, tehnologii informatice și soluții de internet, sisteme de cultivare.

Fruit Logistica 2     Fruit Logistica 3