Lădițe de tip Open Column

Detalii:

Dimensiunile bazei: 300 x 400 mm sau 400 x 600 mm, pentru transportul pe europaleți

Înăltime: între 70 și 250 mm

Tip de carton: carton ondulat în 3 sau 5 straturi: C (ondulă mare, 500 ml/palet), B+E (ondulă medie+ondulă mică, 480 ml/palet) sau B+C (ondulă medie+ondulă mare; 324 ml/palet); carton reciclat în proporție de 100%;

Utilizare: transport și stocare de legume și fructe

Mod de livrare: sistem de transport rapid și prompt prin LAZĂR COMPANY sau alte companii de transport

Descriere:

Lădițele de tip Open Column sunt confecționate din blocuri de carton ondulat, marca RONDO, unul dintre cei mai mari lideri de piață din acest domeniu, cu fabrici deschise în Austria (țara de origine), Ungaria, Turcia și România (la Cluj și Târgoviște). În procesul de fabricație se utilizează carton în 3 straturi (un strat de carton ondulat este lipit între două straturi de hârtie netedă) și în 5 straturi (se combină mai multe straturi de hârtie, pentru a se obține sortimente variate).

Lădițele sunt confecționate din material reciclat în proporție de 100% , deoarece compania este adapta protejării mediului înconjurător și a utilizării judicioase a resurselor naturale. Asamblarea se produce cu ajutorul unei mașini moderne de tip BOIXQ1500, care permite formatarea, plierea și lipirea plăcilor ondulate, cu ajutorul unui adeziv obținut din rășini de polimeri și hidrocarbon.

Gama de produse Open Column se distinge prin prezența coloanelor de întărire la fiecare colț. Datorită acestui element, fructele și legumele pot fi transportate cu ușurință și în siguranță pe distanțe mari. Lădițele sau prevăzute în partea inferioară cu mânere, pentru a asigura o manevrare mai sigură, reducând riscul de a fi scăpate pe jos și a distruge în acest fel marfa perisabilă.

Cartonul ondulat folosit în procesul de fabricație poate fi maro (așa-numita culoare natur) sau alb. Personalizarea este posibilă, la cerința clienților. Astfel, se pot produce lădițe în diverse culori, având imprimate pe ele semnele distinctive ale companiei, numărul de telefon și adresa de contact, numele site-ului web, sloganul companiei, etc.

ALTE PRODUSE: