Lădițe de tip Platform/Bridge

Detalii:

Dimensiunile bazei: 300 x 400 mm sau 400 x 600 mm, pentru a putea fi transportate pe europaleți

Înăltime: între 70 și 250 mm

Tip de carton: carton ondulat în 3 sau 5 straturi: C (ondulă mare, 500 ml/palet), B+E (ondulă medie+ondulă mică, 480 ml/palet) sau B+C (ondulă medie+ondulă mare; 324 ml/palet); carton reciclat în proporție de 100%;

Utilizare: transport și stocare de legume și fructe

Mod de livrare: sistem de transport rapid și prompt prin LAZĂR COMPANY sau alte companii de transport

Descriere:

Modelul Platform/Bridge este ușor de identificat datorită bentițelor de întărire de la capete. Acestea sunt produse din carton ondulat de culoare natur (maro) sau alb. La cererea clientului, lădițele pot fi personalizate, prin alegerea unei alte culori și inscripționare specifică (logo-ul companiei, datele de contact, sau alte informatii necesare)

Lădițele sunt prevăzute cu mânere, în partea superioară și inferioară, pentru a fi mai ușor de manevrat.

Lădițele de tip Platform/Bridge sunt confecționate din blocuri de carton ondulat, fabricat de RONDO, o importantă firmă austriacă, familială, cu tradiție și o reputație ireproșabilă, în rândul clienților și al companiilor concurente. Acest tip de carton se caracterizează printr-o mare stabilitate, datorită formei ondulate a unuia sau a mai multor straturi de hârtie, care sunt lipite de capac (straturi de hârtie foarte netedă). În marea majoritate a cazurilor materia primă utilizată este rola de hârtie, reciclată, iar ondulele nu permit formarea condensului în hârtie. RONDO produce cartonul ondulat cu ajutorul unei mașini de tip WPA.

Confecționarea lădițelor se realizează cu ajutorul unei mașini performante de tip BOIXQ1500, cu sistem de lipire la cald de tip Nordson al granulelor. Acest proces de fabricație conferă o calitate net superioară produsului finit.

ALTE PRODUSE: